[RO] Targoviste - Proiectul „Rețea de centre de educație nonformală pentru viață în mediul rural din Dâmbovița” premiat la Gala de Tineret 2014

După luni de muncă, specialiști formați, multe evenimente, copii și tineri entuziasmați, a venit momentul ca echipa proiectului „Rețea de centre de educație nonformală pentru viață în mediul rural din județul Dâmbovița” să culeagă primele roade ale muncii. Activitatea lor a fost premiată în cadrul Galei de Tineret 2014 organizată de Fundația Județeană pentru Tineret cu sprijinul Primăriei Târgoviște.

Evenimentul a avut loc în data de 16 decembrie la Casa Tineretului din Târgoviște. În cadrul Galei au fost premiate 30 de proiecte derulate de către organizațiile non-guvernamentale de tineret din Dâmbovița în 2014. Fiecare ONG și-a prezentat activitatea din anul care se va încheia în curând, evidențiind inițiativa care s-a bucurat de cel mai mare succes sau a avut un impact deosebit în comunitate.

„Rețea de centre de educație nonformală pentru viață în mediul rural din județul Dâmbovița” s-a numărat printre laureații Galei de Tineret 2014. „Ambasadorii” proiectului au fost membrii Asociației „Tineri pentru Europa de Mâine”. Aceștia au prezentat inițiativa, activitățile realizate până acum și rezultatele obținute și au primit numeroase aprecieri din partea celor prezenți, fiind răsplătiți de către organizatori cu un trofeu care să amintească mereu echipei de momentele petrecute împreună.