[RO] Raciu - Magia sărbătorilor de iarnă

Data şi locul: 18.12.2014, Primăria Comunei Raciu

Denumire eveniment: ,,Magia sărbătorilor de iarnă”

Număr de participanţi: 40 (21 elevi, angajați ai Primăriei Raciu, bibliotecar)

Grup ţintă: 36 elevi cu vârsta cuprinsă între 10-15 ani din comuna Raciu

Materiale distribuite:  daruri din partea Moșului Crăciun

Mesaje de comunicare: Magia sărbătorilor de iarnă este unică!

Scurta descriere a activităţii:

Biblioteca Comunală Raciu a organizat joi, 18 decembrie 2014, ora 13:00, activitatea "Magia sărbătorilor de iarnă", eveniment desfășurat în cadrul proiectului ,,Reţea de centre de educaţie nonformală pentru viaţă în mediul rural din  Dâmboviţa”, finanţat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în Romania. La eveniment au participat 21 de elevi, de la Şcoala Gimnazială Raciu, din clasele a V-a, a VI şi a VII-a.
Elevii Școlii Gimnaziale Raciu, au încântat angajații primăriei din comuna Raciu, cu un frumos program de colinde și versuri închinate Nașterii Domnului.

Ei au recitat poezii și au intonat cele mai frumoase colinde, reușind să aducă în mijlocul tuturor spiritul sărbătorilor de iarnă și dăruindu-le astfel un cadou de suflet.
De asemenea, tot cu acest prilej ei și-au etalat și talentul de dansatori, reușind să încânte spectatorii prin coregrafia celor două dansuri populare, puse în scenă pe melodiile ,,Sanie cu zurgălăi” și ,,Ciuleandra”.

La finalul activităţii, nici gazdele nu s-au lăsat mai prejos și le-au oferit tuturor copiilor cadouri, din partea Moșului Crăciun. Mulţumim pe această cale tuturor participanţilor şi vă aşteptăm alături de noi la evenimentele următoare.