Biblioteca "Ion Heliade Rădulescu" Dâmboviţa

Noutati in biblioteci

Găsiţi aici listele ultimelor noutăţi intrate în bibliotecă. Abonamente

Catalog
Online

Caută în baza de date cu peste 300.000 de volume.

Animatie culturala

Evenimente, activităţi culturale, expoziţii

Actiuni si evenimente

Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița se alătură Parteneriatului Educațional Național  „Prietenie …pe o … sfoară... (2 aprilie – 31 mai 2019).

Aflat la cea de-a șaptea ediție, acțiunile parteneriatului sunt dedicate promovării literaturii pentru copii şi stimulării interesului pentru lectură a celor mici. Sunt încurajate să se alăture bibliotecile publice, organizațiile neguvernamentale, cluburile copiilor sau orice alte organizații care desfășoară activități cu copiii și susțin prioritățile parteneriatului. Tema propusă în acest an este dedicată celebrării operei lui Carlo Collodi. Organizatorii vor asigura ateliere de lectură și vor pune la dispoziția participanților materialele necesare (prezentare, conținut, fișe de lucru).

Numele parteneriatului, Prietenie …pe o … sfoară..., a fost inspirat de activitatea practică care însoțește atelierele de lectură. Fiecare copil participant la program realizează un desen inspirat de cartea prezentată. La sfârșitul perioadei de desfășurare, partenerii fac schimb de desene, pe care le expun la sediul lor, pe o sfoară.

Persoană de contact: Petre Camelia
Tel. 0769487859
e-mail: petrecamelia69@gmail.com