Biblioteca "Ion Heliade Rădulescu" Dâmboviţa

Catalog online

Caută în baza de date cu peste 300.000 de volume.

Animaţie culturală

Evenimente, activităţi culturale, expoziţii

Actiuni si evenimente

În perioada 29 iunie - 31 iulie 2020, intervalul orar 11.00-13.00, la Sediul central al Bibliotecii Judeţene se va desfăşura ediţia a XII-a a programului „Vacanţă la bibliotecă.

Activităţile sunt destinate elevilor de clasele I-VIII, iar înscrierile se fac la sediul Filialei pentru copii, Str. Calea Domnească, nr. 208 (tel. 0245/634112), într-una din grupele de mai jos:

Grupa 1           29 iunie  -  3 iulie
Grupa 2             6 iulie  -  10 iulie
Grupa 3           13 iulie  -  17 iulie
Grupa 4           20 iulie  -  24 iulie
Grupa 5           27 iulie  - 31 iulie

Programul include următoarele activităţi:

Luni
- Să ne cunoaştem prin joc. Participanţii vor face cunoştinţă prin jocuri interactive, fiind încurajate abilităţile de comunicare şi socializare.

Marţi
-
Copii, dar responsabili! Activități de prevenire și informare realizate în colaborare cu Compartimentul de Analiză și prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Dâmbovița.

Miercuri
-
Teatru și poveste. Împreună cu Octavia Gheboianu, studentă la actorie, vom crea povești și vom descoperi lumea teatrului.

Joi
-
Jocurile copilăriei. În parc, cu puține obiecte și fără tehnologie, descoperim plăcerea activităților recreative în aer liber. Jocul, nu doar sporeşte concentrarea, ci şi ajută la dezvoltarea imaginaţiei şi a spiritului de echipă.

Vineri
-
Party la bibliotecă. Premierea participanţilor, însoţită de prezentarea individuală a unui moment artistic la libera alegere.

Important!
-
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, fiecare grupă fiind compusă din maxim 10 participanţi
- Accesul la Programul Vacanţă la Bibliotecă se face pe baza permisului de utilizator al unuia dintre părinţi/bunici/ tutori
- Activităţile se vor desfăşură în aer liber (curtea interioară a bibliotecii / Parcul Chindia), cu respectarea normelor de prevenţie privind situaţia generată de SARS-CoV-2 

Parteneri:
-
Primăria Municipiului Târgovişte
-
Inspectoratul de Poliţie Județean Dâmboviţa, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii
-
Octavia Gheboianu, studentă la actorie, Facultatea de Arte, Universitatea Hyperion