Biblioteca "Ion Heliade Rădulescu" Dâmboviţa

Catalog online

Caută în baza de date Liberty cu peste 300.000 de volume.

Animaţie culturală

Evenimente, activităţi culturale, expoziţii

Actiuni si evenimente

În perioada 29 iunie - 31 iulie 2020, intervalul orar 11.00-13.00, la Sediul central al Bibliotecii Judeţene se va desfăşura ediţia a XII-a a programului „Vacanţă la bibliotecă.

Activităţile sunt destinate elevilor de clasele I-VIII, iar înscrierile se fac la sediul Filialei pentru copii, Str. Calea Domnească, nr. 208 (tel. 0245/634112), într-una din grupele de mai jos:

Grupa 1           29 iunie  -  3 iulie
Grupa 2             6 iulie  -  10 iulie
Grupa 3           13 iulie  -  17 iulie
Grupa 4           20 iulie  -  24 iulie
Grupa 5           27 iulie  - 31 iulie

Programul include următoarele activităţi:

Luni
- Să ne cunoaştem prin joc. Participanţii vor face cunoştinţă prin jocuri interactive, fiind încurajate abilităţile de comunicare şi socializare.

Marţi
-
Copii, dar responsabili! Activități de prevenire și informare realizate în colaborare cu Compartimentul de Analiză și prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Dâmbovița.

Miercuri
-
Teatru și poveste. Împreună cu Octavia Gheboianu, studentă la actorie, vom crea povești și vom descoperi lumea teatrului.

Joi
-
Jocurile copilăriei. În parc, cu puține obiecte și fără tehnologie, descoperim plăcerea activităților recreative în aer liber. Jocul, nu doar sporeşte concentrarea, ci şi ajută la dezvoltarea imaginaţiei şi a spiritului de echipă.

Vineri
-
Party la bibliotecă. Premierea participanţilor, însoţită de prezentarea individuală a unui moment artistic la libera alegere.

Important!
-
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, fiecare grupă fiind compusă din maxim 10 participanţi
- Accesul la Programul Vacanţă la Bibliotecă se face pe baza permisului de utilizator al unuia dintre părinţi/bunici/ tutori
- Activităţile se vor desfăşură în aer liber (curtea interioară a bibliotecii / Parcul Chindia), cu respectarea normelor de prevenţie privind situaţia generată de SARS-CoV-2 

Parteneri:
-
Primăria Municipiului Târgovişte
-
Inspectoratul de Poliţie Județean Dâmboviţa, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii
-
Octavia Gheboianu, studentă la actorie, Facultatea de Arte, Universitatea Hyperion