Biblioteca "Ion Heliade Rădulescu" Dâmboviţa

Catalog online

Caută în baza de date Liberty cu peste 300.000 de volume.

Animaţie culturală

Evenimente, activităţi culturale, expoziţii

Actiuni si evenimente

Proiectul Național de Scriere Creativă „Fantezii literare”,
ediția a IV-a, 2023-2024


Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița participă la Proiectul Național de Scriere Creativă „Fantezii literare”, inițiat de Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila.

În perioada 16 octombrie 2023- 29 februarie 2024, la sediul Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița vor fi organizate ateliere de scriere creativă destinate elevilor cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani, pasionați de literatură și de exprimarea în scris a propriilor gânduri.

Pe parcursul întâlnirilor, participanții vor deprinde tehnici de lucru necesare creării unui text literar (fără tematică impusă) în vederea participării la Concursul național de proză scurtă „Fantezii literare”.

În urma clasamentului realizat de un juriu de specialitate, creațiile vor fi incluse într-o antologie de proză scurtă, publicată de editura „Proilavia” a Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila.

Pentru înscrierea la atelierele de scriere creativă, doritorii vor completa formularul de mai jos pănă la data de 15 octombrie 2023 (inclusiv).

Pentru alte informații vă puteți adresa coordonatorilor locali ai proiectului, Raluca Rusu și Alina Cojanu, prin e-mail: multimedia@bjdb.ro sau la sediul central al Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, str. Stelea nr. 2, Tel. 0730022327.

FORMULAR ÎNSCRIERE (online)

https://docs.google.com/forms/d/1f-gZ9rS0a2PCL_0-PFCbF-RVT_EReKjuV7MjclPJCHE/edit